Biler

Hva er Apples carplay app?

Forestille du kjører hjemme og smarttelefonen begynner å ringe. Grave den ut av lommene og flytte markøren å låse opp det er slik en hassle, spesielt hvis du prøver å holde øynene på veien. Alle sliter med dette, og det er ikke bare samtaler som er berørt. Spille musikk, lese tekster og vise kart kan være vanskelig.

Noen Volvo-biler har lært å komme rundt dette. Du kan bruke de beste funksjonene til Apple iPhone uten distraksjonen kjøring. Hvordan er dette mulig? Enkelt integrere iPhone i bilens dashbord og skjerm for enkel tilgang.

App som endrer måten vi tenker om kjøring kalles Apple CarPlay. Denne app er en av de beste iPhone erfaringene drivere, forutsatt at du har en konstant signal. Alle driver trenger å gjøre er koble iPhone og funksjonene vises på LCD-displayet foran seg. Dette betyr ikke mer roting.

Her er noen av de beste funksjonene som CarPlay har å tilby:

Trykk for å snakke: CarPlay gir brukere tilgang ringer, tekstil, musikk og kartlegging funksjoner ved å berøre bilens LCD-skjerm. Dette fungerer akkurat som iPhone gjør. Brukere kan også bruke Siri for å utføre bestemte funksjoner. Dette kan aktiveres ved å trykke på en knapp på rattet. CarPlay også arbeider med knotter og ringer i bilen.

Apple kart: Å åpne Apple kart og få omdreining-av-omdreining retningene er svært nyttig. CarPlay vil også holde deg oppdatert om trafikksituasjoner og din forventede ankomsttid. Dette vises lett på bilens dashbord.

Musikk: CarPlay er en enkel måte å nyte musikk som er lagret i iTunes-biblioteket. Programmet kan spille iTunes Radio hvis du ønsker en større variasjon som går utover vanlige spillelister.

Ytterligere apps: Husk at CarPlay kan samvirke med en rekke forskjellige iPhone apps. Musikk kan direkteavspilles fra programmer som Spotify, slår musikk eller iHeartRadio. CarPlay kan selv sjekke baseball score, vise direktesendinger og andre funksjoner. Mange flere programmer blir kompatibel med CarPlay-systemet.

CarPlay er en av de beste måtene du kan bruke din iPhone mens du kjører, og det er bare tilgjengelig i utvalgte Volvo modeller. Slutte å rote med iPhone mens du kjører og dra nytte av alt dette programmet har å tilby. Finner din plasseringen opp på kart, sende en tekstmelding eller svare på anrop fra din strek med en rask hugge av fingeren eller bruke talekommandoer for å gjøre hele prosessen enda enklere.

For mer informasjon om dette programmet og hvordan det fungerer med den nye Volvo-biler, kontakt en lokal forhandler i dag.