Biler

Rett fra storskjerm: hvorfor en bilforretning trumps private eieren salg

Når på jakt etter en ny bil, gjør en beeline for din nærmeste forhandler. En bestilling fra en privat eier er ikke den ideelle måten å gå. Sannheten i utlån, full åpenhet og en drama-fri opplevelse er hva du får på en bonafide showroom. Det er en million flere grunner Hvorfor kjøpe fra en bilforhandler er det eneste svaret. For tiden, la oss bare snakke om bare noen få.

1. det er ikke høflig be en privat eier å gjennomgå en psykologisk vurdering.

Arnold "Arnie" Cunningham ikke kreve en psych eval fra Roland D. LeBay under deres kontanter transaksjonen i "Christine." Vi var alle forferdet da vi innså at Arnies nye ri, Christine, var besatt. Du har sett filmen, rett? Direktør John Carpenter avbildet Stephen Kings roman i stor detalj. I motsetning til hva du forventer fra en høy kvalitet bilforretning, avsløre LeBay ikke noen betydelig lekkerbiskener av informasjon når han gjorde overføre. Du definitivt vil ikke dørene til lås på egen hånd og betydelige andre bukke nesten til kvelning. Eller vil du radioen mystisk spille bare sanger fra 1950.

2. en onde tvilling prototype vises ikke i oppkjørselen en dag.

Et utstillingslokale flyter over med awesome moduser av transport. Selv om noen kan se like, er de alle unike. Kitt (Knight Industries to tusen), den futuristiske hot rod som Michael Knight fra NBCS "Knight Rider" kjørte, hadde stykker som ble solgt da det ble bygd. Noen nefarious personer satt sammen de delene og opprettet K.A.R.R. (Knight automatisert omflakkende Robot), en farlig, automatisert kopi av kitt Doppelganger var alt om selvtillit bevaring og ødelegge alt i sin vei. Hvem ønsker som problemer? Eller konstant behov for å reparere av to biler som stadig kamp?

3. du kan unngå et horn som spiller første tolv notater av sangen «Dixie"og andre uønskede overraskelser.

Alle elsker en ekstraordinær kjøretøy. Men den generelle Lee fra "The Dukes of Hazzard" klart hadde ramme og strukturelle skader fra alle de hoppene over lokomotiv tog. Ikke å nevne dørene ble sveiset stengt, som tvang Bo og Luke Duke skrives inn gjennom vinduene. En bil historie sjekke tilbys på en bilforretning å bekrefte at du ikke får en "sitron".

4. du trenger ikke å unnvike din mor fordi hun er forelsket i deg.

Når Marty McFly (spilt av Michael J. Fox) hoppet på den fancy bilen i "Back to the Future" og ble transportert tilbake i tid, trodde han det var ganske kult å møte moren teenage. Før hun falt for ham fordi hun hadde ingen anelse om at han var sønnen fra fremtiden. Som har vanskelig skrevet over det, uansett tidsrammen. Show har klassikere, men heldigvis, de vanligvis har ikke de med tiden kretser installert.

Filmen biler kjøpt fra private selgere kan ha en tendens til å inkludere en rekke overraskelser for deres ny eiere, men hver trope er født fra et korn av sannhet. For å unngå ubehagelige overraskelser - fra besatt kjøretøy tid fordreier - er det best å sikre at du vet hva du får i av pengeinnsamling hjelp av eksperter fra en bilforretning.