Biler

Livet blir enklere og mer praktisk med bedre parkering

I dagens raskt voksende rask verden, blir parkering gitt mye av betydning. Det være seg på gata, utenfor store bygninger eller inne stor eiendom. Tenk kommer til å se din favoritt fotballkamp at du ser frem til hele livet, og når du endelig kjøre det, du ikke kan finne et sted å parkere bilen ineffektivitet og kaos forårsaket parkeringsplassen. Du vil ende opp mangler det meste av spillet på grunn av parkering problemer på stadion. Slik er viktig for en effektiv parkeringsplass.

Teknologi i parkering

Arkitekter i dag gir mer vekt på parkeringsplass i bygninger og stadioner fordi det synes å være det største problemet og betydningen av en god parkeringsplass er generelt avfeid fordi det vanligvis er overskygget av bygningens atmosfære og arkitektur. Det er mange fremskritt i teknologi der egen parkering tannhjul tilbys for biler. Automatisk tannhjul for parkering og anti-kollisjon baklys og siden lys for biler, sykler og lastebiler tilbys også for å forenkle parkering. Disse dager parkering i kjøpesentre og andre steder som må ta et stort antall biler, er optisk for bedre alternativer der parking slots opptar mindre plass og hele prosessen er også automatisert. Store transportbånd og taljer brukes å skifte biler fra topp til bunn og omvendt, og det går vanligvis på tre etasjer eller mer.

Andre parkering

Egen parkering spor er gitt til folk som reiser lange avstander og dermed bruke offentlig transport fra ett punkt til et annet. Disse spor hjelpe folk park deres biler for timer eller dager fordi offentlige transport ikke er tilgjengelig fra hjem og distanse må være reist hver dag. En stor åpen bakken rett under tunnelbane eller buss stasjonen gis generelt og sporet er belastet en time- eller dagsbasis. Samme anlegget gjelder for Flyplasser også, hvor du bare kan parkere din bil for dager og plukke den opp når du går tilbake og dette er separate spor og de er vanligvis holdt på avstand fra vanlige parking slots. Bortsett fra dette, er separate spor gitt for fysisk utfordret og viktig også. På travle gater, parkeringsplass tildeles separat på siden av veien, like ved fortauet som disse stedene pleier å få litt over overfylt til tider og dermed separat og isolerte plasser for parkering kan avta trafikken på hovedveien som folk kjører på disse travle gatene ofte ende opp kretser rundt samme sted på grunn av manglende parkeringsplass.