Biler

Beste tiden å kjøpe en ny bil

Hvordan skal man gå om stabling bilen kjøpe dekk? Det hele begynner med å velge riktig tidspunkt å kjøpe. Gode avtaler kan skje når som helst, men oddsen vil dramatisk tips i din favør hvis du Bruk følgende generelle retningslinjer.

• Unngå shopping våren

Varmere vær og store skatterefusjoner har folk flocking til forhandlere hver vår, ivrig etter å bruke litt penger på en ny bil. Noen forhandlere selv tilbyr spesielle skatt tilbakebetaling tjenester, men med en slik forsyning av kjøpere klare til å kjøpe, forvent ikke forhandlere å flytte mye på pris. Hvis du kan være tålmodig for et par måneder, er du nesten helt sikkert å score et bedre tilbud på nøyaktig samme turen.

• Slutten av måneden er vanligvis (men ikke alltid) bedre enn begynnelsen

Vente til slutten av måneden kan ofte arbeider til din fordel, siden de fleste forhandlere motta noen form for månedlig bonus fra produsenter hvis visse salg beregninger er oppfylt. Det samme kan også sies på slutten av et tre måneders kvartal, der produsenter kan også komme inn i spillet med spesielle insentiver av sine egne. Det er noen karabinerne til denne regelen imidlertid den mest åpenbare som giveren har allerede møtt deres salget kvoten, som gjør ganske mye denne tips ugyldig. Også kunder har fanget på denne knep og resultatet forhandlere kan være mindre villige til å forhandle å vite det er andre kjøpere på vei.

• Utgangen av kalenderåret er en kjøpers bonanza

Slutten av året skaper en perfekt storm av awesomeness for bilkjøpere, med de mest åpenbare grunnene pusset over TV, magasiner og Internett-produsent insentiver. Best produsent insentiver for nye bil leieavtaler og Kjøp kommer vanligvis i desember, som produsenter jobber hardt for å øke kalenderår salg. Likeledes vil forhandlere også øke sitt kalenderår-salg i tillegg clearing ut gamle lager og treffer salgsbudsjetter, så ante er upped mer stille. Kort sagt, alle ønsker å selge før slutten av året, og de er villige til å kutte noen gode tilbud å gjøre det.

• Sen sommeren/tidlig fall kan levere noen overraskende tilbud

Slutten av året er ofte ansett som den beste tiden å kjøpe, men mange eksperter peker på August og September som primo shopping perioden for nye biler. Det er fordi produsentene begynner frakt nye modell år biler forhandlere rundt denne tiden, og forhandlere får veldig engstelig om å flytte sine eksisterende lager. Det er vanskeligere for å selge en "ny" bil når det er teknisk fjorårets modell, og jo lenger de tidligere år modeller sit på mye, jo hardere de er å selge. Produsenter kaste noen ganger inn noen gode rabatter og insentiver til å hjelpe forhandlere flytte disse maskinene, skape et svært lukrativ kjøpere marked for skarp bil shoppere.