Biler

Før du kjøper brukte biler, må du gjøre leksene dine

Tidligere er eid biler stor kjøp for teenage sjåførene, samlere, eller de som ikke har råd til nye kjøretøy betalinger. Det er en iboende risiko i slike kjøp, så det er viktig å huske å kontrollere flere funksjoner før du går gjennom med et kjøp. Markedet for brukte biler er litt laxer enn for nye biler, så du står overfor potensialet av å få solgt en maskin som har en rekke eksisterende problemer eller en rutete fortid. Hvis du gjør din forskning, bør du kunne finne en kvalitet bil som møter alle dine behov og ønsker.

Vite din historie

Dette punktet ikke gjentok nok! Bilens historie er svært viktig. Hvis du kommer over en forhandler eller privat selger som ikke gir deg en bil Detaljert historikk, bør du være svært skeptisk. Ikke vær redd for å gå bort. Hvis en selger ikke oppfyller dine behov eller ikke ser verdien i spørsmål, kan du gjøre bedre. Det finnes en rekke anerkjente bedrifter der ute som spesialiserer seg på bruktbiler, og disse profesjonelle vil sørge for at du er helt komfortabel med bilens fortid før de begynner forhandlingene.

Vet markedsverdi

Du bør ha en god ide om markedsverdien av noe du kjøper før du starter forhandlinger. Lage din første tilbud lav. Det er alltid lettere å komme tilbake til pris enn det er å gå ned. Dette er en vanlig praksis, og hvis du arbeider med en profesjonell, det vil trolig ikke være mer effektiv. Men hvis du er fast og gå sakte, du kan sannsynligvis få deg en ganske god deal.

Undersøke det.

Her er en liten sjekkliste for ting du bør være sikker på å se på før du gjør noen form for avtale.

-Sikre at maling jobben er uniform, alle utvendige deler opp og er ordentlig koblet, dekkene er jevnt slitt og dørene åpne og lukke uten problemer.

-Pop panseret og ser for lekker slanger, skitten olje flekker eller slitt belter. Også sjekke å forsikre at alle væskenivåer er på riktig sted.

-Kontroller at du er i førersetet. Se om du kan slå nøkkelen komfortabelt uten problemer, og starte bilen å forsikre ingen varsellys er på.

-Ta det ut på veien. Mens test-kjøring en bil du er interessert i, kontroller at alle din speil er synlige, trene motoren på flere hastigheter og kjøreforhold og sikre synligheten av frontlyktene.

-Ta det å en profesjonell. Dette er den beste måten å finne dvelende problemer som ikke kanskje synlig for øynene utrente. En mekaniker kan også se etter tegn på flaumskadar i motor og girkasse. Det vil koste deg mye penger å ha bilen inspisert, men det kan spare deg mye penger nedover veien.

Husk disse viktige tips når du ser på brukte biler!