Biler

En kort guide til costar kjøretøy forhandlere programmet

Costar kjøretøy forhandlere programmet er en unik måte for regjeringen å kjøpe biler, lastebiler og SUVer for arbeidsrelaterte formål. Mange statlige og kommunale etater har tatt nytte av programmet; Hvis du er interessert i å delta selv, er her hvordan det fungerer.

Hva det er

Costar er et kooperativ innkjøp program kjøre ved Commonwealth of Pennsylvania. Det hjelper lokale enheter få et bredere spekter av valg - samt konkurransedyktige priser - som ellers ikke er tilgjengelig. Den ble opprettet med passering av Samveldet innkjøp koden til 1998. I 2004 utvidet generalforsamlingen myndighet av avdeling av generelle tjenester (DGS) til å inngå kontrakter til staten-tilknyttede enheter samt lokale offentlige anskaffelser enheter eller LPPUs. Ifølge DGS er tusenvis av selskaper medlemmer av programmet.

Det finnes forskjellige entiteter som faller under kategorien LPPU. For eksempel anses skoledistriktene og kommuner LPPUs, som er non-profit, skattefri offentlig helse og utdanningsinstitusjoner. Brann og ambulanse selskaper også kvalifisere, som gjør alle andre enheter som anskaffer forsyninger eller tjenester via offentlige midler.

Hvorfor det er viktig

Lokale myndigheter er følelsen av budsjett snev mer enn noensinne, og som et resultat mange byråer er tvunget til å bruke kjøretøy som er utdatert og upålitelige. Costar kjøretøy forhandlere hjelpe disse organene ved å tilby konkurransedyktige priser. State enheter ikke bare har flere valg, de også få bedre rabattordninger resultatet.

Programmet er relativt lett å forstå. La oss si at et firma som selger biler velger å delta i programmet. Som selger kan deretter selge biler som brukes av staten eller lokale myndigheter. En ansatt i et byrå, i mange tilfeller kan bruke offentlig godkjent midler for å gjøre kjøpet. Det er svært viktig å merke seg at det er flere krav til programmet som varierer i ulike byer. Programmet kan imidlertid tilbyr ikke bare dype rabatt, men også gi mye av bekvemmelighet.

Resultatet kan regjeringsdepartementer oppgradere til drivstoff-effektiv og pålitelig transport med fleksible finansieringsalternativer. Dette vil frigjøre penger til andre oppgaver, for eksempel administrative arbeidet og adressering arbeidskraft behov. Programmet reduserer også vesentlig papirarbeid og byråkrati.

Bedrifter også se betydelige fordeler. De er i stand til å selge store mengder kjøretøy og flytte beholdningen av deres eiendom. Costar bil forhandlere, som andre selgere, måtte betale renter på biler som sitter på mye - jo lenger de sitter der, mer interesse de må betale. I tillegg, som en del av sine kontrakter får de inntekter fra eventuelle reparasjoner eller service som kreves.

Costar kjøretøy forhandlere programmet er en "vinn-vinn" for både myndigheter og bedrifter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte lokale deltaker.