Biler

Betalingsmåter for brukte biler

Nå som du har funnet en tidligere eid bil som du ønsker å kjøpe, hva er dine betalingsmåter? Det er to betaling valgene tilgjengelige for forbrukeren kjøpe brukte biler: finansiering og full up-front betaling. Enten ett av disse alternativene kan være det riktige valget for deg. Du må bestemme hvor din økonomi er og om ett alternativ er klart bedre for deg. Vi vil fullt utforske både betalingsmåter nedenfor, men huske å Husk at mye av det vi er om å gå avhenger av din kredittverdighet. Dette er bare en grunnleggende disposisjonen for interesserte forbrukere.

Full betaling

Dette er den billigere de to alternativene, hvis det er fornuftig. Du må betale et større beløp på starten, men den samlede Totalen vil være langt mindre. Dessverre, avhengig av prisen på bilen, dette kan ikke være et alternativ for deg. Hvis du har en komfortabel mengde penger i din sparekonto, kan du prøve å kjøpe det i sin helhet. Selv om du har nok penger til å kjøpe forhånd, kan dette ikke være det riktige valget for deg hvis kjøpet vil sluke alle eller de fleste av dine penger. Det er en rekke økonomiske hensyn du må ta i betraktning før du slipper en stor rund sum, men hvis du kan gjøre så komfortabelt, dette er den beste måten å kjøpe brukte biler.

Finansiering

Finansiering bruktbiler gjør dem dyrere i det lange løp fordi du har å gjøre interesse betalinger på den totale prisen av bilen. Du lurer kanskje på hvorfor noen skulle velge dette alternativet. Hvis du ikke kan fullt kjøpe en bil, må du sannsynligvis fortsatt få en bil bare for å utføre de daglige oppgavene. Finansieringsmuligheter tillate forbrukeren å foreta små betalinger over en viss tid. La oss gå over noen viktige ting du bør huske på når finansiering brukte biler.

-Innledende forskuddsbetaling på bil medfører en lavere april og en kortere finansiering periode. Det er lurt å sette ned så mye penger som du komfortabelt kan forhånd. Jo mer du bruker først, jo mer vil du spare over tid.

-Lengden på leasing termen er et annet viktig aspekt å se på. Lengre sikt, lavere betalinger blir, men du vil også være mer sannsynlig å bruke mer penger på renteutgifter. Hvis du har råd til høyere månedlige utbetalinger, er det sannsynligvis best å skyte for en kortere periode.

-APR eller årlig prosentsats representerer figuren av totalt akkumulert interessen som anslått over et kalenderår. I april er generelt høyere og finansiering begrepet vanligvis kortere når håndtere brukte biler i forhold til nye biler.

-Du kan finne finansiering i Bank og kreditt institusjoner, men fleste nå finansiering bare gjennom sine forhandlere. Hvis du velger å finansiere gjennom din forhandler, de vil trolig ende opp med å selge din gjeld til en finansinstitusjon eller kreditor, men du vil ha bekvemmeligheten av å ta vare på alt på ett sted.