Biler

Viktig informasjon om utvidede garantier fra bilforhandlere

Bilforhandlere tilbyr utvidede garantier for å gi sine kunder sjelefred at de vil være dekket bør noe uventet gå galt med bilen sin. Men er det tider hvor kjøper en garanti vil være i din beste interesse, og andre ganger der det ikke vil. Her er litt informasjon om hvordan å fortelle forskjellen og kjøpe den som passer best for deg.

Hva det er

En utvidet garanti kan sammenlignes med forsikring. Du betaler for ansvar dekning i tilfelle du er i en ulykke, og noen er skadet, selv om du ikke forventer at det skal skje. I samme vene, vil en garanti dekke du hvis din bil trenger reparasjon du ikke forventer.

Hva skal se etter

Det ville gjøre mye fornuftig å betale for en delvis dekningsplan - hvis du skal få en garanti, ikke gå halvveis. Du ville være overrasket over hvor mange mennesker gjør dette feil og ikke bare ende opp med å betale for dekning, men for en stor reparasjonen regningen også. Få de fleste dekning du har råd til så du kan være trygg på det blir det burde du nød den.

Bilforhandlere vanligvis tilbyr en rekke alternativer, så du vil gjøre litt leksene før du kjøper din nye bil. Har best mulig ideen om hva dekkes og stille de riktige spørsmålene. For eksempel, få mengden egenandel, finne ut hvilke komponenter av biler er dekket og spør om du trenger å ta det til en bestemt butikk for reparasjoner. I tillegg finne ut om du må betale for din leiebil og noen tauing som kan være nødvendig.

Generelt, bilforhandlere tilbyr drivverk garantier som dekker problemer med drivaksel, akslinger, girkasse og motor. Sørg for at du vet de eksakte delene som dekkes. Den mest omfattende typen plan er vanligvis kjent som "støtfanger til støtfanger." Dette dekker omtrent alle bilens deler.

Angi en høyere egenandel kunne hjelpe du kompensere upfront kostnader; du må bare huske å sette av ekstra penger bør noe gå galt. Kredittkort tilbyr gratis veihjelp? Hvis det er tilfelle, kan du ta tauing av garantien og spare litt penger på den måten.

Er det For deg?

Hvis du har en dyp nødstilfelle fondet og økonomisk kunne tåle måtte betale for et stort problem, kunne så du være fint hvis du ikke kjøpte en garanti. Men hvis du er som folk flest og du ikke kunne håndtere en reparasjon regning i tusenvis av dollar, så du vil mer enn sannsynlig være bedre å betale for en garanti. Månedlige utbetalinger er rimelig og du har den ekstra fordelen av sjelefred.