Biler

Klar for ditt besøk til en bilforhandler

Din lokale forhandler ønsker din bil kjøp opplevelse å være så hyggelig som mulig. For å sikre dette vil du være forberedt før du begynne å handle. Her er noen tips som kan hjelpe deg å få en best mulig avtale for din nye bil.

Ta de første skrittene

Du vil ha en ganske god idé om hva du leter etter før stepping foten på en forhandler mye. Mange shoppere gjør feilen å ikke ha en klar plan på forhånd, og avvikle distrahert og forvirret resultatet. Se elektroniske ressurser for å få et bilde av typer kjøretøy som er i din prisklasse, slik at du får et godt utgangspunkt når salgsprisen forhandlingene starter. Gjøre litt shopping rundt, men ikke vær redd for å fortelle selgeren at du ikke er helt klar til å foreta et kjøp. Måten du ikke distrahere ham eller henne fra å snakke med noen andre som kan være klar til å kjøpe.

Når du snakker til en selger, holde samtalen generell karakter. For eksempel spørre hva forhandleren har i firedørs sedan eller SUV. Hvis du har en bestemt modell i tankene, si at du ønsker å se på tilsvarende biler. Prøv å unngå blir bestemt på dette tidspunktet; si ikke du vil bruke mer enn en viss, eller du vil vite hvor mye du kan få for din handelen. Det blir god tid til å snakke om senere i prosessen.

Hold deg unna alt som angir du er mer alvorlig enn du egentlig er på dette punktet. Ikke snakk om budsjettet, om du vil kjøpe direkte eller finansiering eller om du er interessert i en leieavtale. Dette ville igjen, svært sannsynlig kaste bort mye tid for både deg og salget profesjonelle.

Holde følelsene i sjakk

Det vil være forståelig hvis du forelsket i en bestemt bil som du ser på din bilforhandler, men du må gå tilbake litt - igjen, du ikke er klar til å kjøpe noe på dette punktet. Impuls kjøper er vanligvis ikke gode tilbud, og det siste du vil gjøre er stasjon av noe som er ikke du 100 prosent forpliktet.

Være vennlig mot selgeren

Det er en veldig god sjanse du tilbake til at bilforhandler i fremtiden for å gjøre ditt kjøp, så være så høflig som mulig. Ikke monopolisere andres tid - hvis det er en viss selger du liker, få hans eller hennes kort for når du kommer tilbake. Majoriteten av selgere vil være mer enn gjerne jobbe med deg og gjelder ikke noe press. Men ønsker de også å hjelpe andre kunder som kan være nærmere en beslutning. Er respekt for sin tid nå hjelper sikre du har en flott opplevelse på ditt neste besøk.