Biler

Hvordan velge den riktige turboladeren?

På grunn av energikrisen vi står overfor, gjør turboladere et comeback. Men hvordan å velge den riktige turboladeren for bil? Er det noen tips som du enkelt kan følge? Ikke bekymre deg om det. Jeg vil gjerne gi deg hjelp.

Turbolader brukes til å få mer kraft med mindre bensin forbrukt slik at det første du må vurdere når du velger en turbolader er hvor mye hk du ønsker å ha. En turbo fungerer når eksos fra motoren går gjennom turbinen innløp å spinne turbinen og ved akselen koblet til kompressoren, gjør kompressor hjulet spinner også, dermed komprimere luften og pumpe den ferdige til sylindere og få mer drivstoff brent der. Mer eksos som går gjennom bladene, raskere bladene vil spinne, og motoren får mer makt. Vanligvis, jo større turbo, jo mer makt det kan produsere.

Selv om du ville like din turbo å være så stor som mulig, er problemet at bilen kan lide "lag", som er tilfelle at turbo ikke kan gi en umiddelbar effekt når du går på gassen. Så hvordan å håndtere det? Den beste måten å håndtere dette problemet er å ha to Turbo av forskjellige størrelser i bilen. Den mindre spinn raskt å redusere etterslep når ved lavere turtall, mens hastigheter får høyere, større turbo overtar for å gi mer løft. Perfekt, ikke sant?

I tillegg hestekrefter er en annen ting du må vurdere temperaturen. Når turbo fungerer, kan det være veldig varmt slik at kjølesystemet må være gode, for hvis ikke, turbo endelig kan brenner seg. Det finnes to typer kjølesystemer: olje kjøling og vannkjøling. En ting fortjener å nevnes er at mens olje kjøling bare refererer til olje fungerer i kjøling, vannkjølingssystem midler kombinasjonen av olje kjøling og vannkjøling. Og generelt, vannkjølt Turbo har lengre levetid enn sine oljekjølte kolleger fordi de kan kjøre ved lavere temperaturer. Om en vannkjølt kan koste deg i forhold mer til sin høyere pris enn de av den oljekjølte, men det sparer deg bryet med å erstatte den tid som er penger å kaste bort og kaste bort tid.

En turboladet bil krever også kvalifisert motordeler for å støtte det, noe som betyr at du må erstatte din gamle kobler stenger, stempler og veivaksler med de bedre styrke og holdbarhet.

Å gjøre endringer i bilen er tidkrevende, men en gang fullført, det er virkelig givende. Maxspeedingrods ønsker alltid deg en suksess. Lykke til!