Biler

Joint venture av general motors og avtovaz

Tyske bilprodusenter har kjøpt ganske spektakulære omslaget til verdens bilindustrien. Biler er ikke hva de pleide å være to tiår siden. Med tyske teknologi og innovasjon på jobb, har vi sett flere banebrytende prosjekter som har holdt tyske biler i en egen liga helt. Et nylig eksempel på slike kreative eventyr er General Motors' strategisk allianse med AVTOVAZ, som er en russisk bilprodusent.

Det er ikke første gang vi har sett tyskere og russerne sette opp allianser å sjokkere verden. Denne gangen men har koalisjonen, ansporet svært positive vibber; Tydeligvis fordi det er en helt ufarlig og har ingen verden dominans hensikter. Imidlertid har holde historie til side, de tenkt å ta over markedsandelen av bilindustrien, som på mange måter kan oppfattes som en trussel mot selskaper over hele verden.

Venture mellom begge selskapene ble kåret som et selskap GM-AVTOVAZ, og tok effekt på 27 juni 2001. Representanter for General Motors, AVOTVAZ og europeiske Bank for rekonstruksjon og utvikling (EBRD), signert en generell rammeavtalen i det øyeblikket. Etterpå foundation møtet i joint venture holdt på 30 juli 2001 og 2 August 2001, ble det registrert i russiske departementet for rettferdighet.

Mye omtalte venture startet med et totalt bidrag av Andels på $238.2 millioner aksjer i General Motors og AVTOVAZ var 41.61% hver der og de resterende 16.78% ble bidratt av EBRD. Aksjene i EBRD ble senere kjøpt av et selskap GM-AVTOVAZ etter godkjennelse av en avtale med styret, som forlot begge selskaper med en 50% eierskap hver.

Ifølge denne venture, er et selskap GM-AVTOVAZ engasjert i produksjon av Chevrolet NIVA basert på Lada Niva (russisk ord for beskjære felt). Bilen er solgt til kunder i Russland og mange land fra den vanlige rikdom av uavhengige stater (SUS). Biler tilbys til kunder i ulike steder gjennom et nettverk av forhandlere.

Skrap siden programmet ble lansert av et selskap GM-AVTOVAZ på 1 oktober 2014, som et alternativ er gitt til kundene under betingelsene trade-in program utviklet for bileiere utveksle sine kjøretøy eller skrap dem mens availing en rabatt på den nye Chevrolet NIVA. Dette tilbudet er svært fascinerende for kunder som ønsker å oppleve følelsen av den nye Chevrolet NIVA. Endring av ny bil ble gjort av GM, mens det er produsert i Tolyatti Russland siden 2002. Interiøret og kroppen er ny men det bærer overføringer og mekanikken av Lada Niva og motoren på opprinnelige VAZ 2121 (en av vei kjøretøy).

Mange oppturer og nedturer i 13 år perioden, men venture startet er stille i forretning og har fått enorm suksess i verden av biler. Nylig i September godkjente direktørene i selskapet en fremtidig utvidelse, verdt $200 millioner, som er planlagt ferdig innen 2015. Dette vil hjelpe i å øke kapasiteten til NIVAS produksjon av 20%, som vil bli 120 000 biler i året og vil kreve doblet arbeidsstyrke til 2.900 medarbeidere.