Biler

Mitsubishi bil Service: ting du kan forvente av selskapet er autorisert forhandlere

De to største tilbudene laget av Mitsubishi autoriserte forhandlere er utvidet garanti og roadside assistanse.

Hvis du planlegger å kjøpe en Mitsubishi kjøretøy fra en autorisert forhandler av selskapet, bør du vurdere å registrere for utvidet garanti tilbudet. Du kan definitivt registrere garantien helst når bilens produsentens garanti er fortsatt på; Men, ved å fullføre registreringen når du kjøper bilen vil du kunne nyte tjenestene for en mye lavere pris.

En utvidet garanti vil dekke kjøretøyet 20000 km eller 1 år utover den nye bil garantien tilbys av den japanske bilprodusenten. I denne fasen vil bilen bli reparert av selskapet gratis når den vil får elektriske eller mekaniske problemer.

Den største fordelen med å ha en utvidet garanti for bilen er at det vil sikre at du ikke trenger å holde bekymre ikke-budsjettert og uventede utgifter for kjøretøyet. Registrering for utvidet garanti vil også øke bilens videresalg verdi. Dette skyldes at garantien kan enkelt overføres til den nye eierens navn.

Hvis noen mekanisk eller elektrisk feil er identifisert i noen del av Mitsubishi bilen av selskapets autorisert forhandler, vil forhandleren erstatte eller reparere den defekte delen uten å ta en eneste krone fra deg. Må ikke betale for deler eller for Arbeiderpartiet.

Det neste mest spennende tilbudet laget av selskapets forhandlere er veihjelp. Hvis du registrerer for veihjelp, blir det giverens ansvar å kausjon du av problem kjøretøyet står overfor når du er på veien.

Med veihjelp dokumenter vises med et gratis telefonnummer. Når kjøretøyet Mitsubishi blir blokkert på veien, er det eneste du trenger å gjøre skiven som gratisnumre og informere personen telefonrøret om problemet. Bare noen få minutter vil du se en representant for den nærmeste forhandleren av produksjonsbedrift vises og gjøre nødvendige reparasjonen fungerer. Hvis krever, gamle og defekte deler av kjøretøyet vil også bli erstattet med nye.

Ved å registrere deg for veihjelp pakken, får du en rekke tjenester for å holde bilen i perfekt form. Du kan bruke veihjelp tjenestene for å bli kvitt batteriproblemer, drivstoff problemer, problemer med dekk, mekaniske og elektriske sammenbrudd og så videre. Det er ikke alle; Du kan bruke veihjelp pakken selv om bilen er skadet i en bilulykke.