Biler

Bildeler og teknologi gjør biler å kjøre seg

Fordi forløperen til autonom kjøring teknologi allerede stede i øyeblikket produsert bildeler, bedrifter føler at utvikle et fullt selv kjører kjøretøy er lokale neste trinn. Akkurat nå, biler på markedet har evnen til å overvåke visningen på alle sider av kjøretøyet og umiddelbart kan varsle føreren av potensielle farer. I tillegg kan de fleste modeller selv ta tiltak for å unngå krasj uten hjelp fra drivere.

Teknologi og utvikling

MIT, Oxford, Stanford, The University of Tokyo og Carnegie Mellon er blant verdens topp-tier institusjoner hjelpe bilprodusenter i å utvikle design konsepter. Samarbeid mellom alle skolene involvert samlet totalt åtti års forskning og utvikling til automatiserte kjøretøy.

I tillegg samarbeider bilprodusentene med NASAS Ames Research Center på Moffett Field i California som en del av en fem-års kontrakt. Den amerikanske romorganisasjonen mener noen selvstendig kjøring til slutt perfeksjonert av bildeler og teknologi vil kunne hjelpe dem på plass leting oppdrag. Robotic rovers kan for eksempel bruke slike selv automatisering å utforske Mars mer effektivt.

NASA og produsenter tar sikte på å begynne foreløpige tester av selv kjøring biler innen utgangen av dette året.

Sikkerhet

Den største hinderet vil få den ordinære forbrukeren godta den radikale ideen at selv kjøring biler er trygge. Bildeler og programvare for biler å bli selvstendige er noen av de mest transformerende teknologiene i flere tiår. Det kan være vanskelig å bygge alle slags tillit når liv kan være på spill.

Drivere bør ikke bekymre deg, men. Operatører vil fortsatt kontroll og rattet i biler designet med autonome funksjoner. Selv kjøring biler vil faktisk fortsatt kreve en menneskelig driver.

Prototyper sett så langt leveres med "Autonome kjøre" bildeler det kanne merker gjeldende veiforholdene og operere hovedkontroller uten en hjelp. Kjøretøyet har evnen til å akselerere, bremse og styre. Det har også vist seg at det er i stand til å kjøre på motorveien ved å demonstrere sin uhyggelig aptitude for fletting i trafikken, passerer, opprettholde en sikker pute mellom kjøretøy og skifte kjørefelt.

Eksperter mener at autonome kjøretøy kan muligens redusere som 93% av ulykker i USA, siden de fleste skyldes menneskelige feil eller uoppmerksomhet. Som fremskritt er perfeksjonert, vil det være mindre behov for å stole på driveren inngang, fremme en trygghet og eliminerer gjetting.