Biler

Fem gode grunner til å besøke brukte bilforhandlere for ditt neste kjøp

Som ikke elsker en ny bil? Lukten av indre alene bør flaske og solgt på alle de beste butikkene. Ikke å nevne det faktum at det er ingen tidligere eiere eller skjult, hemmelig spørsmål. Det ville virke som en no-brainer at nye auto salg vil dverg de av secondhand salg hvert år. Dessverre de ikke! Faktisk brukte kjøretøy selge mer enn dobbelt og splitter ny seg. Hvordan er dette mulig? Her er fem enkle forklaringer.

Lavere pris

En ny bil starter mister verdi øyeblikket kjører du det av mye. Vi alle vet at, rett? Men det du kanskje ikke vet er at det samme kjøretøyet holder mister verdi for de første tre til fem år. På den tiden, har tidligere skinnende automatisk kaste nesten halvparten av sin verdi! Denne alarmerende rask satsen for avskrivninger er en av hovedårsakene til kjøpere kjøpe fra brukte bilforhandlere i stedet.

Forbedret pålitelighet

En generasjon eller så siden, gjennomsnittlig secondhand bilen var et beklager skue. Ikke bare var rust og eksos systemproblemer utrolig vanlig, men de har også fått elendig gass kjørelengde. Pre-eide biler av er i dag forskjellige. Ifølge hver årlige Consumer Reports undersøkelse av det siste tiåret er de mer pålitelige i nesten hver tenkelig måte enn brukte biler i går. Det betyr at færre reparasjoner, bedre gass kjørelengde og en mye lenger gjennomsnittlig levetid. Så når kundene kjøper fra brukte bilforhandlere, betale de ofte halv pris for en bil som kan vare dem et annet tiår eller mer!

Mye tryggere

Det var en tid, ikke så lenge siden, da brukte biler ble vurdert risikabelt fordi de manglet nødvendige sikkerhetsfunksjoner. Sammenligning er pre eid biler i dag like sikkert som nyere modeller fordi kollisjonsputer, ABS bremser og andre nødvendigheter er nå sett på som standard i bransjen. I dag, har nesten alle kjøretøy som ble bygget etter 1999 (når den føderale regjeringen mandat kollisjonsputer) dem.

Rimelige priser

Mens det er sant at lån for splitter nye biler har ofte lavere rente, er forskjellen nå ubetydelig. Gjennomsnittlig kan kunder som kjøper fra brukte bilforhandlere forvente å betale bare $10 eller $15 mer i måneden i lån kostnader. Fordi lån er ofte mye mindre, låntakere vanligvis betale dem tilbake mye raskere.

Lavere forsikring

Med alle andre ting er likeverdige, betaler drivere alltid mindre sikre en secondhand bil enn en uberørt versjon av samme modell. Størrelsen på rabatten de får vanligvis avhenger av brukte auto og dens kjørelengde. I de fleste tilfeller kan det være hadde imidlertid betydelige besparelser på pre-eide biler.

For alle grunnene er amerikanerne mer enn dobbelt så sannsynlig å kjøpe fra brukte bilforhandlere når shopping for en "ny" tur.