Biler

Fem nyttige tips for å kjøpe brukte biler i området

Når det gjelder å kjøpe brukte biler, noen forbruker har noe å vurdere. Selv om kjøpe pre-eide kan spare deg penger foran, må du sikre at dette valget ikke vil koste deg mer penger senere ned linjen. Med det i tankene er her noen ting du bør se nærmere før du kjøper en pre-eide kjøretøy.

1. estetikk

Tilstanden til bruktbiler bestemmer verdien, så vil du sørge for at ditt valg ser bra både i og utenfor. På utsiden av kjøretøyet, sjekk for Feilkoblede maling, riper, dings og andre feil som redusere verdien. På innsiden av kjøretøyet, sjekk tilstanden av møbeltrekk, slitemerker på skinn, flekker på klut eller noe annet som mars interiøret. Du bør også se på de synlige delene under panseret. Skitne eller rustne deler kan indikere at bilen ikke var godt vedlikeholdt, og du kan ha problemer senere.

2. kjørelengde

Kjørelengde på bruktbiler påvirker pris og ytelse, så du vil lave eller relativt lav kjørelengde. Den gjennomsnittlige tommelfingerregelen for alle som leter etter en kvalitet pre-eide kjøretøy er at hvis det er opp til seks år gammel, bør den ha mer enn 85 000 miles. Biler har en tendens til å vare lenger enn de pleide, så det er litt slingringsmonn med kjørelengde. Gjør din forskning og finne ut hva den ideelle levetiden for bilen du.

3. lekkasjetest

Sjekk bilen for lekker. Lekkasjene er en general indikator at en bil trenger reparasjon. Den beste måten å sjekke dette er ved å ta det for en prøvekjøring. Finne et rent område hvor du kan parkere, og deretter la motoren løpe for 30 sekunder til ett minutt. Flytte bilen og se etter væske på bakken der du tidligere var parkert. Pop panseret, og uten å berøre noen av de innvendige delene, se om det er noen lekkasjer der også.

4. ytelse

Som du prøvekjøre bilen, se hvordan den håndterer. Hvordan responsive er bremser? Rattet slår og håndtere bilen med letthet? Hvor godt det akselerere? Er det noen rykk under akselerasjon? Det håndterer hjørner og støt godt? Påvirker slå på klimaanlegget eller varmeapparatet ytelsen til stasjonen? Du bør også sjekke tenningen, frontlykter, baklysene, beredskap lys og alle komponentene på dashboard å sikre at de arbeider.

5. mekanisk inspeksjon

Hvis du planlegger å kjøpe en brukt bil, bør du ha det kontrolleres av en mekaniker før du kjøper den. Selv om du utsettes bilen, kan en mekaniker fortelle deg hvis det var noen skjulte problemer med motoren. For å unngå å kjøpe en bil som vil føre til større motor eller overføringsproblemer, er det en god idé å ha et profesjonelt utseende på den.

Disse tipsene kan hjelpe deg fortrolig med pre-eide bilen. Så lenge du har nødvendig informasjon for å gjøre en skikkelig kjøpe beslutning, kan du sikre at du kjøper bilen best passer din finansielle situasjon.