Biler

Tips for å forsterke levetiden til et auto-batteri

Et bilbatteri er drivkraft for en bil som styrer andre deler. Kontrollere denne delen er uten tvil et viktig arbeid for eieren. Men spørsmålet ligger er, hvor mange av bileiere sjekke batteriet innenfor et bestemt intervall? Kanskje gjør ingen. Faktisk, sier enhver eier at batteriene er "livet spark av en bil". Hvis den nekter å arbeide, få det ikke en oppmerksomhet. Men dessverre, det blir for sent å reparere. Erstatning blir det eneste valget for eierne.

Så hold deg unna erstatning og forlenge batterilevetiden, en må ta lated bekymre. I denne artikkelen finner du noen tips å øke levetiden til et bilbatteri.

Vannstanden:

Periodisk kontroll av vannstanden, kanskje spiller en viktig rolle i bil batteriet vedlikehold. Destillert vann er det beste alternativet for batteriet. For påfylling formål, er plast- eller verktøy en foretrekke valg. Eliminere bruken av metall til etterfyller formål Det kan forurense vannkvalitet. Mange mennesker har misforståelse om påfylling og de overfylle batteriet. Dette fører til skade på batteriet. Derfor sørge for at være neddykket og unngå over fylling.

Aldri hopp-start:

Det er aldri en god idé å hoppe starte noen kalde dødt batteri. Men hvis du ikke har andre alternativ, lar bilen for å varme opp. For oppvarming, holde bilen i solen i 30 minutter før du hoppe starte.

Holde seg borte fra korte turer:

Dette er de enkleste måtene å forlenge levetiden til bilbatteriet. Færre korte turer kan legge opp til livet til et bilbatteri. Dette er mye viktigere for folk som bor i kalde klimasonen. Kondens i bilen eksos finner sted, når du starter motoren. Hvis det ikke får riktig fordamper, det resulterer opphopning av vann. Så, hvis en eier ikke bruker en bil i lang tid, stopper prosessen av fordampning. Dette kan i sin tur samle vannet som kan resultere i skade.

Når ubrukt, koble det:

Når bilen ikke er i bruk, er det et godt valg å frakople batteriet. Dette er en god måte å holde bilen fra unødvendig strøm drenering.

Holde den ren:

Renslighet spiller en avgjørende rolle i å øke livet av bilbatteriet. Med tiden akkumuleres skitt og støv i batteriet og kabler. Dette kan fungere som en god ledende agent, forårsaker strøm tap og ukontrollert utslipp. Så for å unngå batteriet fra bryter sammen i en tidlig alder, holde den ren.

Dette er noen tips som kan sikkert bli en stor hjelp for eiere å holde seg unna erstatning. De ovennevnte sagt tipsene er veldig enkelt, men konsekvent vedlikehold er viktig.