Biler

Hvordan finne beste smog sjekken

Jeg er født og oppvokst i California. Jeg har sett det gå gjennom mange endringer. Men en ting som faktisk er alltid til stede i California er smog. Resultatet har California de mest aggressive lovene begrenser luftforurensningen av noen stat i unionen.

Hvorfor Smog testprogrammet finnes

Det er mange grunner Hvorfor California har fulgt løpet av regulering for å redusere luftforurensningen som:

Redusere helseeffektene av smog beboere;

Forbedre livskvaliteten i California;

Beskytte miljøet for nåværende og fremtidige generasjoner.

Redusere vårt forbruk av olje ved forbrenning søkemotorer fungerer effektivt;

Redusere karbon utdataene for kjøretøyer som er knyttet til klimaendringer.

California Environmental Protection Agency har informasjon om helseeffektene av luft borne forurensning og bureau of reparasjon (BAR) har tilleggsinformasjon om smog sjekk programmet samlet.

Hva er en Smog Test?

Den primære i som California begrensninger luftforurensning er gjennom smog av programmet. Basert på verdensbilde er dette en fordel, dårlig ting eller noe i mellom. California er eller minst var en bil kultur. Tro det eller ei er det flere biler enn folk i Los Angeles. Så i motsetning til andre stater som kan begrense utslippene ved å regulere partikler fra røyken stabler og andre stasjonære punktkilder, har California et helt annet problem. Løsningen er smog av programmet som krever bileiere sjekke sine biler og lastebiler utslipp og sikre ikke overskride etablert krav. Dette programmet administreres av Bureau av Automotive Reparasjon (BAR).

Hvor ofte trenger du en Smog sjekk?

Hvis du registrerer et kjøretøy i California bør du få kjøretøyet testet. Hvor ofte du må få den testet avhenger i hovedsak av hvor du bor og hva slags bil du kjører. Du finner detaljert informasjon om hvor ofte en smog sjekk er nødvendig ved California Institutt for Motor Vehicles (DMV) nettsted, eller webområdet smog sjekk programmet drives av BAREN.

Poenget er at hvis du bor i en by, og har en bil som er mer enn et par år mer enn sannsynlig må du ha din bil smog testet annethvert år. Så, hvor kan du finne en "stor" smog test? Det kommer an, fordi en personer "excellent" kan være en annen person er ikke så "god". Likevel undersøkelser er faktisk utført på dette spørsmålet, og de fleste verdien "praktisk", "speed" og til slutt "pris".

Hvordan kan jeg finne en Smog sjekk stasjon?

Det er et par måter å finne en smog sjekk stasjon. Først må du finne ut om du har kommet til en STAR smog sjekk plassering. Hvert år et tilfeldig utvalg av kjøretøy er pålagt å gå til en STAR-stasjon. Du kan også bli sendt til en STAR stasjon avhengig av kjøretøy eller bilens test historie.

BAREN har en nettside som du kan finne en smog sjekk plassering ved å søke en rekke forskjellige måter, som navnet på eller en by. Det vises en liste av smog sjekk steder basert på søkevilkår. Denne listen fungerer, men det gir ikke en god skjerm for mobiltelefoner eller tabletter, og det gir ikke et kart over stasjonene i listen.

Hva er programmet STAR?

STAR-programmet er en ny lisensiering program administrert av BAREN. Dens ' formål er å forbedre den generelle kvaliteten på utslipp i California. BAREN samler statistikk om biler, smog av stasjoner og teknikere. Kort sagt bruker statistikken for å gradere kvaliteten på en tekniker eller en smog sjekk plassering ved å sammenligne tekniker og smog sjekk steder testresultater for tilsvarende biler mot hverandre. Hvis en kjøretøyene smog testresultatet faller utenfor gjennomsnittet testresultater av lignende biler og smog sjekk lokasjonene stjerner kan over tid bli påvirket. Hvis problemer fortsetter, plasseringen kan miste sin "STAR-sertifisert. BAREN vurderer også teknikere etter oppførsel under testing som samsvarer med mønstrene til bedre sjansene for en bil passerer en test. Hvis en tekniker er funnet å være feilaktig testing kjøretøy tekniker stjerner kan påvirkes. Bare de stasjonene som tester kjøretøy som forventet kan vedlikeholde sine STAR-sertifisert. Bare STAR steder får kjøretøy regissør dem DMV. Så opprettholde en god stjerner ved å teste kjøretøy riktig er svært viktig for smog test steder.

Så jeg håper du har faktisk funnet denne artikkelen nyttig og informativ.