Biler

Brukte biler for salg og din slimmed ned budsjett

Så du har besluttet å pare ned dine månedlige utgifter. Du har fått kvitt premium kabel-kanaler, installert automatisk light bytte dimmere, og å lage mat hjemme. En bekostning whittler du bør også vurdere er en pre-eide kjøretøy. Brukte biler for salg finnes i overflod, og en av dem er rettferdig venter å redde deg fra selvforskyldt hårklipp.

Første, månedlig notater for nye biler er høyere enn for brukte biler. For salg i nesten hver eneste by og by, kan en tidligere eid bil, med dens tilsvarende månedlig notat, bli funnet for å passe den bil utgiftslinjen i ethvert budsjett. I tillegg har mest brukte bilforretninger egen økonomiavdeling, dermed sparer du tid og energi som kreves for å skaffe finansiering andre steder.

Optisk for en pre-eide kjøretøy vil også spare penger på Bilforsikring. Ironisk nok, er en bil som har vært et par ganger er verdt mer for deg, i dollar lagret, men mindre til forsikringsselskapet. La forsikringsselskapet tror hva de vil når du ler hele veien til banken med alle pengene du sparer på bonuser og egenandeler.

Videre, når du ser ordene brukte biler for salg, hjernen bør umiddelbart lese dette som biler til salgs som koster mindre å reparere. Ny teknologi er dyrt. Deler til å fastsette knust ny teknologi er dyrt. Deler til å reparere brukte og eldre biler er vanligvis lett tilgjengelig, versus deler for nyere biler, som må sendes fra produsenten. Dette betyr en pre-eide kjøretøy vil også spare tid å komme tilbake på føttene, eller hjul.

En ting som ikke er tilknyttet brukte biler for salg er avskrivning. Og det er bra for deg og balansen. Går hånd i hånd med bunnlinjen fordelene ved lavere månedlige notater og redusert forsikring er redusert avskrivningen for en pre-eide kjøretøy. En ny bil taper i gjennomsnitt ca 20% av sin verdi når det er drevet av mye, og det fortsetter å svekke mens månedlige notatet og forsikring utgifter forblir den samme. En ny bil kjøper betaler for verdi som ikke er der. Kjøpe en brukt bil betyr at noen andre tar den verdi hit, slik at totalt fremmed å bidra til den samlede økonomiske velvære og fett lommebok.

De kan ikke balansere budsjettet, men brukte biler kan bidra til å bedre sluttresultatet.