Biler

Svar på disse 6 spørsmålene før du besøker bilforhandlere

Når du forbereder å besøke bilforhandlere på jakt etter ditt neste kjøp, først søk svar på følgende spørsmål. Du kan unngå forlegenhet og hindringer før exchange.

1. Hva er din kreditt score?

Å vite hva figuren din kreditthistorie er i vil avgjøre hvorvidt kjøpe en bil er enda et alternativ for deg. Du kan bestille en gjeldende online rapport fra en av landets mange store rapportering byråer. En ugunstig score er ikke en automatisk fornektelse, men du vil sannsynligvis bli pålagt å betale mer penger. Å være bevæpnet med denne informasjonen er et stort skritt i forhandlingene transaksjonene som vil følge.

2. Hva er et rimelig område for deg?

Av par din inntekt med kreditt score, kan du bestemme hvor mye penger du kan bruke. Dette vil begrense dine valg av en ønsket bil og hvordan du kan finansiere det. Internett, bil blader og lokale aviser er gode ressurser for å vurdere hvilke biler plass i budsjettet.

3. hvilken type kjøretøy er du interessert i?

En informert selger kan enkelt sammenligne en kjøper med sin ideelle kjøretøy. Men går det mye jevnere hvis du har allerede funnet ut hvilke biler du ønsker og har råd til. Tenke på om eller ikke dette blir bilen din primære og hva du skal bruke den for.

4. Hva er din må ha fasiliteter?

Bil forhandlere har vanligvis en rekke biler å viser du, spesielt hvis de har noen steder. De kan vise ulike modeller, fargevalg og funksjoner. Vær forberedt på å forklare dem hvilke funksjoner du ikke kan unnvære. Avgjøre om fasiliteter som tredje rad sitteplasser, en anti-tyveri alarmsystem, en takluke, GPS eller en DVD-spiller er absolutte nødvendigheter for kjøpet. Dette vil eliminere noen alternativer raskt. Du vil spare tid og energi for begge parter.

5. er du villig til å ta en prøvekjøring?

Den beste måten å få en følelse for din neste bil er å få og ta et spinn. De fleste bilforhandlere krever et bilde ID før en prøvekjøring. Så vil selgeren sykle langs når du tar en kort kjøretur på nærmeste vei.

6. vil du gjøre et kjøp i dag?

Bilforhandlere er ikke nølende om går direkte for salg. Det er hva de er i virksomheten å gjøre. Hvis du viser en interesse i et kjøretøy, vil deres neste skritt være å diskutere priser og finansiering vilkår.

Kjøpe en bil er en stor forpliktelse. Det inkluderer store beslutninger og avtaler. Kompromisser må gjøres på et utfall som fordeler alle. Veie alternativene nøye før du signerer på den stiplede linjen.