Biler

Fem ting du bør vite før du leser brukte biler for salg

Når du er i markedet for en ny bil, kan surfing brukte biler for salg være en effektiv måte å holde seg til budsjettet. Kjøpe en pre-eide alternativ, men kan være risikabelt fordi den forrige eieren ikke har opprettholdt det riktig eller avslørt alle ulykker eller reparere problemer. Hvis du får klar til å handle for brukte hjul, finnes det fem viktigste tingene du bør vite før du tar en tur til mye.

Friske opp historie

Tidligere kjøper brukte biler for salg utgjør alvorlige risiko fordi kundene visste hva kjøretøy hadde vært gjennom før de gjorde det til forhandleren. Disse dager, kan en masse bekymre fjernes fra kjøpet takket være kjøretøy historie nettsteder. På disse nettstedene, kan du få en loggrapport for kjøretøy ulykker og informasjon på en pre-eide bil. Det er sannsynlig at rapporten ikke ta til hele historien, men det bør være nok til å gi deg en idé om hva du kan forvente fra kjøpet.

Teste den ut

Når du kjøper en ny bil, vil en prøvekjøring hjelpe deg å avgjøre om det er riktig for deg. Når du ser på brukte biler for salg, men er prøve det enda viktigere. Det er fordi en prøvekjøring ikke bare lar deg se hvis turen er komfortable og oppfyller dine behov-det hjelper ledetråd du på mulige problemer. Kjøre kjøretøyet som normalt. Ta det på motorveien hvis du pendler, eller gå over kuperte veier hvis du rutinemessig kjører i fjellområdene. Selv om bilen føles riktig under prøvekjøringen, spør forhandleren å se service-poster kan du være sikker på at det er godt vedlikeholdt.

Be om en inspeksjon

Selv om du får en brukt bil historie rapport og ta det for en tilfredsstillende prøvekjøring, kan ikke du fremdeles være sikker på hvilken figur det er i før du kjøper den. Har bilen inspisert før du godtar å kjøpe kan avvikle du sparer penger. En anerkjente mekaniker kan gjøre inspeksjon og kontroller at det ikke er noen skjulte problemer som kan kreve kostbare reparasjoner nedover veien.

Du kan få en garanti

Når du skal kjøpe brukte biler for salg, kan problemer fortsatt dukke opp selv om du sjekk ut bilen historien, ta det for en prøvekjøring og ha det kontrolleres på forhånd. Du kan anta at du ikke kan få en garanti på en pre-eide kjøretøy, men mange forhandlere vil gi deg noen form for beskyttelse i tilfelle noe går galt. Før du godkjenner å gjøre ditt kjøp, snakk med forhandleren slik at en garanti er på plass.

Finansiering er tilgjengelig

Finansiering ikke bare tilgjengelig for splitter nye biler. Ofte kan du sikre et lån for å kjøpe en pre-eide bil også. Sjekk lokale banker og Kredittforeninger å se hvilke alternativer du har.