Biler

Handle for brukte biler smart måte

Hvis du planlegger på Bla gjennom det store antallet tilgjengelige brukte biler på markedet, lønner det seg å gjøre din forskning før tiden. Sikre at du er en fornøyd kunde ved å vurdere følgende første:

-Hva merke eller modell ville passer deg mest effektivt?

-Hva kan du råd til å bruke?

Ved å svare på disse to spørsmålene, kan du handle for et kjøretøy med større effektivitet i en raskere tid.

For å effektivt svare det første spørsmålet, vurdere transport må grundig. Vurdere hver minste detalj av hvordan du bruker tiden kjøreopplevelsen. Bruk disse faktorene for å bestemme hvilken type kjøretøy vil passe deg mest. Hvis du har en familie, kan en kompakt bil eller liten lastebil ikke være tilstrekkelig. Hvis du ofte reiser lange avstander for arbeid eller fritid, bør drivstofføkonomi være en stor bekymring. Firehjulstrekk er nesten helt unødvendig for en bil kjører i et tørt klima og på asfalterte veier. Som de ofte sier, er djevelen i detaljene. Identifisere dine vaner og behov kan du begrense potensielle alternativer og kan hindre deg i å tåpelig kjøper.

Deretter Definer din personlige budsjett. På hva du skal betale for bilen, erindre å inkludere de ekstra kostnadene for å gjøre kjøpet. Disse inkluderer tittel og registrering avgifter, mva og Bilforsikring. Det vil også være lurt å inkludere prisene på regelmessig vedlikehold, drivstoffkostnader og andre ikke-hyppige innkjøp du vil gjøre for å opprettholde kjøretøyet. Mer detaljert budsjettet, jo enklere blir det å holde en sterk forståelse i resten av økonomien.

Når du har vurdert behov og etablert budsjettet, er du klar til å begynne å handle. Det er imidlertid en annen viktig stykke informasjon å huske. Siden du undersøker brukte biler, Husk det faktum at de er kalt "pre-eide" for en grunn. Mest brukte biler er omsatt i eller solgt for å gå videre til en bedre kjøretøy. Utføre en detaljert inspeksjon av alle kjøretøy du vurderer.

-Spør forhandleren for bilens historie.

-Kontroller motoren og spørre om bremser og overføring.

-Sjekk slitebanen dekk.

-Undersøke interiør og eksteriør for ekstreme kosmetiske skader.

-Ta bilen på en prøvekjøring og oppmerksom på lyder og håndtering av kjøretøyet.

Det er viktig å identifisere problemer på forhånd for å unngå å få en elendig avtale. Hvis du ikke har et høyt nivå av kunnskap på dette området, kan du vurdere å ta med en venn eller et familiemedlem som kan hjelpe deg.

Så husk: gjør din hjemmearbeide forhånd vil nytte og fremskynde din shopping opplevelse, og det vil også spare deg fra problemer nedover veien. Og ikke glem å gi alle kjøretøy du er interessert i en god undersøkelse før du tar noen endelige avgjørelser. Du vil kunne ta en mye mer trygg forbruker beslutning når du har vurdert transportbehov og opprettet et detaljert budsjett.