Biler

Tre kreative kampanjer for brukte bilforhandlere

Brukte bilforhandlere er kjent for iscenesettelsen noen kreative, og til tider, ganske opprørende reklamekampanjer å tromme opp ny virksomhet og generell buzz i området. Fra sprø reklame å utdype stunts og kampanjer, har bilforretninger egentlig å tenke utenfor boksen når det gjelder annonsering, for å bli lagt merke til blant hav av andre bilforhandlere alle selger et lignende produkt. Her er noen populære og fantasifulle kampanjer brukt bil forhandlere er kjent for å ha godt av tidligere.

Siste mann stående

Denne spesielle kampanjen har fått beryktet takket være inkludering i fiktive filmer og TV, men det faktisk blitt benyttet i det virkelige liv. Den grunnleggende forutsetningen er en utholdenhet-lignende konkurranse hvor folk må være den "siste stående," på en måte eller en annen - typen som stol. De vanligste eksemplet ville være der en gruppe deltakere må holde seg på en bil til alle tider. Det vare ettall å holde sin hånd på bilen er vinneren og vanligvis blir å holde bilen!

Idrett i slekt

Dette er en stor kampanje for brukte bilforhandlere i byer som har en profesjonell, eller selv college, idrettslag. Som tørt, no-high-stakes fetter sportsspill, kan konkurransen selv omfatte en rekke ulike spill-relaterte oppsett. For eksempel tilbys en forhandler en gratis bil hver gang fotball hjemby løp åpning kickoff tilbake for en touchdown eller hvis det lokale laget scoret over 150 poeng. Disse konkurransene er avhengige av overflod av sportsinteresserte i området, men de er ofte fast grad slik at resultatet er sjeldne og dealeren ikke ofte igjen gir bort en gratis kjøretøy. Men når det skjer, forhandleren kan bygge av spenningen rundt sportsklubben.

Talentkonkurranse

Takket være populariteten til virkeligheten synge konkurranser som American Idol, talent konkurranser er å få enda mer i popularitet. Og sang konkurranser er den mest åpenbare, denne hendelsen kan også være en generell talentkonkurranse som godtar alle typer handlinger, som gjøglere, komikere og dansere. Hendelsen er ofte vert på dealership selv, og det kan ta hjelp av en lokal radiostasjon og bruke lokale kjendiser som dommerne.

Dette er bare tre av de mest populære kampanjer brukte bilforhandlere - men mulighetene er virkelig uendelige. Og selv om en gratis bil hovedpremien, andre gaver og priser kan gis for mindre ting, for eksempel gratis bilvask eller kjøretøy tjeneste.

Hovedmålet med disse hendelsene er å øke bevisstheten om din merkevare og forhandler gir lokalsamfunnet med noen morsomme underholdning. Og ikke glem at en heldig person får en gratis bil!