Biler

Er det bedre å leie eller kjøpe nye biler?

Heldigvis, det er fordeler til både kjøpe og leie biler. Det hele avhenger hva er mer viktig for driveren og hvor hans eller hennes ligger. Her er noen punkter som bør tas i betraktning.

Fordelene med Leasing

1. finansiering og betalinger

Først av alt, er det lettere å få en lease enn lån. Du trenger ikke et plettfritt kreditt og forskuddet er minimal eller ikke nødvendig i det hele tatt.

Månedlige utbetalinger er mye lavere når leasing kjøretøy i stedet for å kjøpe dem direkte. Dette er fordi du bare betaler for fremtidig avskrivning, skatter, avgifter og leie avgifter. Derimot, når du kjøper en automatisk, er den månedlige innbetalingen markant høyere siden du betaler innkjøp prisen, pluss renter, interesse, skatter og avgifter.

Siden betalinger er vesentlig lavere når leasing, har leietakere også råd til higher-class bilene som ikke kanskje er i budsjettet til å kjøpe.

2. snu i bilen

Den beste delen av leasing er evnen til å snu bilen i hver årene og gå vekk scot-free. Etter at du betaler slutten-for-lease kostnadene, har du ikke å bekymre kjøretøyets avskrivningstablå, eller hvordan det vil påvirke deg økonomisk.

Plus, får du å velge neste bilen blant nye bilene for modellåret. Du kan kjøre en state-of-the-art modell hvert tredje år.

3. vedlikehold

Fordi de fleste leier er for en periode på tre år, og fleste garantier på nye biler også siste tre årene, dekkes nesten alle vedlikeholdskostnader.

Fordelene med å kjøpe

1. å eie bilen

Når du kjøper en bil, det er din og du får beholde den som du ønsker. Du kan også selge eller trade-in bilen hvis du ønsker. Mens det er sant at bilen vil avskrive, det bør beholde fleste av sin verdi, og du kan bruke penger på noen måte ønsker du. Du kan også bruke pengene til å betale balansen av det opprinnelige lånet.

Du har også frihet til å endre eller tilpasse bilen noen måte du vil. Motsatt, når du leie bil, det må returneres i god nok stand selges, så alle tilpassede deler må fjernes før bilen tilbake til dealeren.

2. ubegrenset Miles

Når du har din bil, kan du kjøre så mange miles du vil uten tidsbegrensning. De bare bekymre måtte holder kjørelengde til et minimum beholde handelen og videresalg verdi.

Men tillater mange leieavtaler bare leietakere å kjøre tolv tusen til femten tusen miles per år for å sikre at bilen kan selges senere. Mesteparten av tiden, er de belastet ublu gebyrer lagringskvotegrensen kjørelengde. Disse avgiftene kan kjøre gambit fra fem cent til 20 cent per ekstra mil.

Disse kostnadene kan ikke virke som mye, men over en tre-års periode, legger de opp raskt. For eksempel hvis du kjører bare fem tusen miles per år over årlige grensen, det ville være en annen $3000 skyldte på slutten av en tre års leieavtale!

3. ingen bekymringer om slitasje

Hvis du eier en bil, trenger du ikke å bry deg med skader eller slitasje med mindre du velger å. Selv om det kan redusere videresalg eller trade-in verdi, det er en bro kan du krysse når du kommer til den.

Leietakere må stadig bekymre hver ding og bulk, fordi de er ansvarlig for kostnadene for å få bilen fast. De er også forventet å betale ekstra kostnader for skader som overskrider det giveren anser som normal slitasje.

4. bygge egenkapital

Kjøpe nye biler bygger egenkapital, mens leasing biler ikke. I tre til fem år, når lånet er betalt av, kan du sette den egenkapitalen mot kjøp av din neste bil. Men hvis du er leasing, må du kjøpe eller leie en bil på slutten av tre år, uten kontanter eller egenkapital å hjelpe i prosessen.

Velge hva som er Best For deg

Når du tar i betraktning alle de ulike variablene som må vurderes, "leie kontra å kjøpe" spørsmålet er ikke nødvendigvis om kostnader. Det er en avgjørelse basert på din livsstil og personligheten din. Det er best å ta tid til å seriøst veie alternativet er best for deg før du gjør en flerårig forpliktelse.