Biler

Få din kjøretøy historie rapporter fra bilforretninger eller online

Hvis du er seriøs om å kjøpe en brukt bil, har du rett til å vite nøyaktig hva du betaler for etter så stor investering. Bilforretninger kan bare fortelle deg så mye, men de har ikke bilens hele historien. Du ville ikke ønsker å investere tusenvis eller aften spent av tusenvis av dollar i en bil som vil gi deg sorg. Få en bil historie rapport kan forhindre disse fremtidige hodepine.

Det er store mengder informasjon på en bil historie rapport. Her er noen eksempler på viktigere detaljene de gir:

Tidligere ulykker

Noen ulykke med bilen som ble rapportert til noen innenbys eller begrunne politimyndigheter bør være detaljert i rapporten. Du skal kunne se nøyaktig hvilke typer reparasjoner var nødvendig, inkludert hvorvidt ulykken forårsaket strukturelle skader på bilen. Strukturell skade er definitivt noe som en mulig kjøper bør være skeptisk til.

Tidligere eiere

En grundig rapport bør vise hver registrerte eieren av kjøretøyet siden det igjen utstillingslokale etasje. Den ville liste perioden for hver eier og detaljer, inkludert kilometerteller opplesninger hver gang bilen utvekslet hender og statene som bilen ble registrert.

Kjørelengde

Beregne kilometerstand akkumulert av hver eier i bestemte tidsperioden som de eide kjøretøy viser hvor vanskelig det var kjørt. Du kan bruke denne informasjonen til å utlede omtrentlig levetid på bilen.

Flom

Biler som har blitt skadet i flom pleier å ha kort levealder. Du kan ikke tenke å sjekke bilens bakgrunn for flaumskadar hvis du bor i et område som ikke er utsatt for overflødig oversvømmelser. Men kan tidligere eiere flyttes til et annet område av landet hvor ingen ville mistenke at deres trade-ins LED vann korrupsjon. Selv bilforretninger kan ikke mistenker noe. Dette tidligere hvorfor det er viktig å merke som sier bilen var registrert i. Flytting av et kjøretøy fra enkelte områder kan være en potensiell rødt flagg for kjøpere.

Reparasjoner

Hver gang bilen ble sett i butikken for rutinemessig vedlikehold eller reparasjon, vil det vises i rapporten. Ikke bare er dette en indikator på hvor godt bilen ble stelt, men det vil også varsle deg utilslørt problemer som ikke er dokumentert andre steder.

Hvor å få en rapport

Mange bilforretninger er mer enn villige til å gi kjøpere med kjøretøy kjøpshistorikk lite til ingen kostnad. Men hvis dette ikke er et alternativ for deg, har du andre måter å få en.

Det er flere anerkjente kommersielle nettsteder på nettet som innrede hele bilen for kjøpshistorikk for en liten avgift på ca $35. Det er også en svært nøyaktig, men lite kjent nettsted kalt NMVTIS, som er støttet av den føderale regjeringen. For to til sju dollar gir NMVTIS et godt detaljert Sammendrag av bilens historie retningslinjer satt av den føderale regjeringen.