Biler

Hvordan håndtere automotive minnes på bruktbil forhandlere

Når en bestemt modell er tilbakekalt, tilbyr ikke engang bruktbil forhandlere en trade-in uten vesentlige reparasjoner. Å holde bilen utgjør en distinkt fare for offentlig sikkerhet, men tar det til deponi eller søppelplass ødelegger det skulle være en verdifull investering. Hva er en bil tilbakekalling, og hvordan de belemrer med en farlig eller dårlig produsert bil cope?

Hva er en bil husker?

Produsenter utstede en tilbakekalling for å la forbrukerne vet at deres produkter bære en viktig defekt. Disse feilene truer ofte sikkerheten til sjåføren eller ytelse av kjøretøyet. Etter at en feil er oppdaget, har produsenten 60 dager til å varsle registrerte eiere som har kjøpt modellen gjennom et brev. National Highway Traffic Safety Administration kan saksøke produsenter som ikke klarer å varsle sine kunder at deres produkter er usikre. Takket være disse tiltakene er usikre kjøretøy raskt identifisert og fjernet fra veier før alle ulykker skjer.

Hva skjer etter tilbakekallingen?

Produsenten kan utføre gratis vedlikehold på usikre modeller for å løse problemet, men det er opp til forbrukeren å bringe bilen sin inn for reparasjon. Produsenter trenger ikke å følge opp produkt tilbakekallingen, så det er viktig for bileiere ta initiativ. Bringe bilen til nærliggende forhandlere som selger samme merke av. Alle nye og brukte bilforretninger som bærer dette merket er pålagt ved lov å gi gratis reparasjoner, slik noen forhandler du bør allerede være oppdatert på tilbakekallingen og problemet som må fikses.

Kjøretøy kan tilbakekalles før deres modellen er ti år gammel, og noen bileiere kan bestille reparasjoner før produsenter oppdager feilen. Hvis du hadde reparasjoner gjort før tilbakekallingen, bør automaker dekke utgifter. Forbrukeren, men må betale for ekstra reparasjoner ikke inkludert inne hjemkallelsen.

Kan jeg sjekke Status for en tilbakekalling?

Bare franchise forhandlere er pålagt å gjøre full tilbakekalling reparasjoner. Brukte biler kan ikke alltid ha tilbakekalling reparasjonen fullføres før de blir solgt til ny eier. Før du kjøper en bil, er forbrukere anbefalt å bruke kjøretøy identifikasjonsnummeret (VIN) for å kontrollere modellens historie. Hvis det inneholder et notat av en produsent tilbakekalling, må bilen eieren følge opp med bruk bilforretninger sørge for bilen er oppdatert.