Biler

Få mest mulig liv ut av brukte biler

Nye biler miste mye av verdien øyeblikket kjører du dem av mye. Legg i kostnadene full dekning forsikring, skatter og avgifter, og plutselig nye bilen du nettopp har kjøpt har kostet deg mye før du selv får en sjanse til å fylle den første tanken. Omvendt, brukte biler kan gi kostnadsbesparelser og pålitelighet, dersom det håndteres riktig. Ved kjøp av brukte biler hjelper det for å huske noen ting. Først gjøre forskning. Internett og forbruker vurderinger kan hjelpe deg med å finne den rette plass for din budsjett og behov. Andre, kjøpe fra en pålitelig selger. Bare kjøpe fra selskaper som tilbake sine biler; tilfeldig fyren nedover gaten er ikke alltid et sikkert veddemål. Endelig budsjett for reparasjoner.

God planlegging kan eliminere mye av behovet for en høy reparasjon budsjett. Bruke forskning for å finne en modell som trolig siste. Ulike modeller har vist seg over tid, og det er minst én som passer dine behov. Snakk med venner, din repairmen og noen selgere til å få en idé om hva du kan forvente fra bilen du vil kjøpe. Før du foretar et kjøp, gir bilen en grundig inspeksjon. Selv om du ikke vet mye om motorer eller overføringer, vil dette gjøre det enklere å identifisere problemer i fremtiden. Kontroller for rust, dekkskade, korrosjon i motoren, bulker i eksos, rare flekker, etc. Hvis alt ser bra, ta den for en spinn og lytte nøye. Mest brukte biler kjører veldig bra, men Merk noen merkelige lyder og noter mentale lytte ofte for nye.

Nå moroa del - biler til slutt bryte. Vanligvis skjer under de mest ubeleilig gangene. Sjansene er, din ovnen avsluttes midt i en snøstorm, en dekket blåse på motorveien eller drivstoffpumpe vil spraking sitt siste åndedrag på en forlatt landevei. Disse ting skje. Heldigvis for deg, du har lest denne artikkelen og tilberedes. Du har veikanten tjenesten på Hurtigvalg og noen ekstra forsyninger, du har sett Internett-videoer på endring av et dekk og viktigst, du har en bil reparasjon fondet. OK, så det ikke er så morsom som den opprinnelig hørtes.

Avhengig av ditt ferdighetsnivå, kan du få ved å gjøre mindre reparasjoner på egenhånd. Hvis du gjorde stor forskning i begynnelsen, kan du ha fått en modell som er enkelt å arbeide med. Bra for deg. Som vil spare deg penger lang sikt, som deler og lønnskostnader vil være lavere. Disse er også bra for nybegynnere hvis du er interessert i å lære hvordan å utføre enkle reparasjoner på egenhånd. Større reparasjonen vil koste mer, oppover på $600, men mindre enn $1000, hvis du er heldig. Mens dette kan virke som en stor mengde endres, må du huske at du lagret i begynnelsen ved å kjøpe brukt. En av perks av kjøper bruktbiler er at du har en bit av finansielle slingringsmonn. Hvis du kan lagre $80 per måned for reparasjoner, bør du være forberedt hvis katastrofen streik. Støte dette opp året eller to før du planlegger å kjøpe igjen, og du bør ha nok til å kjøpe din neste bruktbil.