Biler

Tre ting du bør vite før du går til en bilforhandler

Kjøpe en ny bil kan definitivt være spennende, men det er så mange alternativer å velge mellom på lokale forhandler at opplevelsen kan raskt ta en stressende sving - men det er bare hvis du ikke går forberedt. Når du vet hva du vil, er det lettere å begrense valgene dine så du ikke ender opp å kaste bort tiden din. Ved å finne ut tre viktige fakta før du treffer forhandleren, kan du vinden opp med den perfekte bilen på rekordtid.

Vet budsjettet

Den mest stressende delen av kjøpe en bil er sannsynligvis håndtere prislappen. Det er absolutt en kostbar investering, og hvis du går til forhandleren uten å vite nøyaktig hvor mye du er villig til å bruke, du kan sveive opp med å betale mer enn du har råd. Så før du begynne å handle, sitte ned og finne hvor mye du kan tildele hver måned for et lån eller lease betaling. Vanligvis bør det være ca 10 til 15 prosent av dine månedlige inntekter. Hvis du har lagret penger for kjøp og planlegger å betale kontant, vet det eksakte beløpet som er tilgjengelig.

Og ikke glem forsikring, gass og andre vedlikeholdskostnader når du beregner budsjettet heller.

Vite hva du trenger

Det kan være visse funksjoner du vil i en ny bil, men det er viktig å vite hva ting du virkelig ikke kan leve uten. Start med størrelsen du trenger ved å bestemme hvor mange passasjerer du vil bære regelmessig. Du bør også tenke om hva slags Last plass du trenger. Deretter fokus på hvilke kjører du forventer å gjøre, slik som på overflaten gater, motorveier eller off-veier. Vurdere klima også - hvis du bor i et kaldt område som får snø, trenger du en modell som gjør det bra på isen. Andre faktorer å vurdere er sikkerhetsfunksjoner, drivstofføkonomi og mengden av parkeringsplass hjemme.

Vet hva du skal se etter i en prøvekjøring

En test-stasjonen kan hjelpe deg å ta en beslutning om hvilke sedan, SUV, eller lastebil er best for deg, men det er lett å bli distrahert av spenningen av prøver ut en ny bil. Så før du får bak rattet til forhandleren, bør du vite nøyaktig hva du skal ta hensyn til. Ikke overse grunnleggende, slik som Ben og hodet, hvor komfortabel setene er, lesbarheten for dashbordet, og nivå av synlighet.

Når du er ut på veien, stasjonen som i ditt daglige liv. Vurdere hvordan responsive kjøretøyet er som du styre og hvor enkelt det bremser. Når du reiser over grov veien, sikre suspensjon holder turen myk. Hvis du pendler, ta det på motorveien samt overflaten gater så du kan se hvordan den akselererer. Hvis du kjører gjennom åser og fjell rutinemessig, finne et kupert område og evaluere bilens klatring makt.

Tilbake til forhandleren, tror du om hvor lett det er å få inn og ut av setet. Sjekk ut bagasjerommet og Last området for å se hvor mye plass som er tilgjengelig, og hvor lett det er å laste. Hvis du har barn, sett sikkerheten plasser for å se hvor godt de passer også, så du har tillit til at bilen oppfyller alle dine behov.