Biler

Mini paceman: gjennomgang

Mini-Paceman er coupé-versjonen av Mini landsmann. Den har samme hjulet base og dette nisje kjøretøyet forventes å gjøre godt blant yngre sjåfører.

Hva er fordelene med den nye Mini Paceman over den vanlige Mini kombi? Plassen er en av de første tingene du legger merke til når du ser denne nye modellen. Paceman er praktisk, men mister ikke noe i sitt utseende som er stilig og elegant.

Bilen har så mye plass som en landsmann men det sitter litt lavere i bakken. Som noensinne BMW tilbyr et bredt spekter av motorer og spesifikasjoner fra og med oppføring nivå Cooper og går opp til John Cooper arbeider modell.

Håndtering er ikke så god som kombi men Sports-modus får du en bedre ytelse ut av bilen. Inne i hytta det er masse plass for slik en liten bil ben og takhøyde er veldig imponerende. Dette er spesielt så i baksiden hvor setene er litt lavere enn foran seg. Dette gir en bedre hodet plassen for høyere passasjerer.

BMW regner med at Paceman er den nest mest praktiske Mini modellen kommer bare litt bak landsmannen. Med seter foldet får 1,080 liter av bagasjeplass, og dette er bare 90 liter mindre enn stabile hunn. Støvelen åpner oppover gir maksimumsstørrelse for lasting.

Bakre sete tilgang er kompromittert litt av det faktum at dette er en tre dørs modell og bilen bare vil ha maksimalt fire personer. Paceman er ikke billig, men sammenlignet med den Range Rover Evoque, dens viktigste rival, er det rundt halv pris.

Bilkjøring magasiner satser at kjøp av Paceman ledes av følelser så mye som følsomhet. Dette kan være sant, men på kreditt side, mini har alltid og vil fortsette å ha sterk videresalg verdier.

Mini merket elsket godt og mange mennesker vil alltid en Mini som bilen av valget. BMW oversvømme ikke markedet med nye modeller og det er en begrenset mengde Paceman bygges slik at dette også vil bidra til å gjøre bilen mer attraktive. Den beste verdien for drivstofføkonomi og ytelse er Cooper SD som returnerer 57,6 mpg og vil gå fra 0 til 62 mph 9.2 sekunder.

Mini merket elsket godt og Mini eiere er fanatisk om å holde sine biler inne tips topp forfatning. Kjøpe et sett med bil matter for Mini-Paceman vil bistå i å holde bilen vaske samt gjør reiser mye mer behagelig.

Mange nye biler selges ikke med gulvmatter, og er vanligvis dyrt add-on solgt av leverandøren. Men når det gjelder å selge på Mini, opprinnelige eller minst skreddersy, forventes skreddersydde laget bil matter av kjøperen.