Biler

Få det meste ut av din prøvekjøring på bilforretning

Alle elsker overskriften til bilforretning å prøvekjøre sitt neste kjøretøy. Det er ikke noe mer moro enn å komme bak rattet på den nyeste modellen og se alle klokkene og plystre mens du tar henne for en snurr. Det er lett å bli fanget opp i en prøvekjøring, så det er viktig å ha en Spilleplan før du går. Ved hjelp av denne praktiske guiden til å få mest ut av din prøvekjøring på bilforretning vil sikre at du forstår bilen du vil kjøpe, og kan føle stor kjøpe.

Hva du trenger

Når du hodet til bilforretning, må du ta din førerkort og en kopi av din forsikring med deg. Selgeren må du lage en kopi av hver har filen før de la deg bak rattet.

Velg din vogn

Du ville ha gjort noen undersøkelser før du hodet til bilforretning, så du bør ha en god ide om hva slags bil du ønsker å komme inn, og prisen punktet du har råd. Når du velger hvilke ettall å kjøre, må du velge en modell som er så nær hva du vil kjøpe som mulig. Hvis det er mange av de samme funksjonene som manuell vs automatgir, servostyring, sikkerhetsfunksjoner og så videre, vil du ha best sjanse til å forstå hva du får med kjøpet.

Be om en Demo

Så fristende som det er å komme bak rattet og svi gummi, kan tilbringe noen minutter før du reiser mye med selgeren være veldig gunstig. Be om en rask demonstrasjon av bilens funksjoner slik at du kan forstå finere hvordan ting liker stereo og Bluetooth-tilkobling arbeid, og om alt er hva du ønsker og trenger.

Kjøre bilen

Når du er klar til å komme bak rattet, er det tid for moro del! Selgeren vil sannsynligvis ha en test stasjonen rute kartlagt, men gjerne be om noe du føler mangler i stasjonen. Du vil oppleve den samme typer kjøreforhold du får bruk for kjøretøyet. Husk å teste hvordan bilen føles og hvordan den håndterer på ulike hastigheter, inkludert på interstate. Teste bremsing, akselerere, snu, slå radius, parkering, støtte i og så videre.

Stille ned

Mens du kjører, slå av radioen og ta deg tid til å lytte til bilen. Hvordan kraftig er motoren? Hva andre typer støy er det? Er du komfortabel med det støynivået?

Sjekk for komfort

Under prøvekjøringen, må du ta hensyn til hvordan du føler deg bak rattet og hvordan bilen kjører. Er det glatt? Absorberer suspensjon hull og støt, som jernbanen eller fartsdumper? Er turen behagelig? Hvis du vil gjerne park midt prøvekjøring og Juster sete og speil elsker igjen å forsikre du måten du føler.

Etter en grundig test drive, burde du fortrolig med funksjonene i bilen, og ett skritt nærmere til å gjøre ditt kjøp avgjørelse. Hvis du liker det, vil selgeren være klar til å snakke med deg mer om priser og finansieringsalternativer. Følgende er en sikker måte å vite hva du kjøper vil være hjulene som er riktig for deg.