Biler

Er kjøretøy kjøpshistorikk pålitelig?

Når du ser på å kjøpe en brukt bil eller lastebil, er det viktig å ta noen forholdsregler så du ikke ender opp med et kjøretøy du angre kjøpe. Det er ikke noe verre enn nyter høy for å kjøpe en ny bil bare for å ha følelser knust når du finner der ute er noe større galt med det at du ikke visste om.

Mange forbrukere tror en Carfax eller AutoCheck rapporten viser deg alt negative som kunne ha oppstått med en bruktbil, men dette er absolutt ikke alltid tilfelle.

Mens jeg absolutt vil anbefale å bruke en av dem, ville jeg ikke stole på dem som evangeliet sannhet historisk informasjon om bilen du vurderer.

Carfax og AutoCheck få sin informasjon fra mange forskjellige kilder, inkludert tilstand og registrering, auto auksjoner, politirapporter og selv brannvesen.

Litt info som rapporter vil fortelle deg er hvor mange eiere bilen har hatt, om bilen var noen gang en leie, hvis det har vært i en flom, og selvfølgelig hvis det har vært i en ulykke.

Dette er alt bra, men de ville bare viser opp på en historie rapporter om de ble rapportert til ett eller flere av disse byråene i første omgang.

Hvis det er feil eller manglende informasjon, vil Carfax og AutoCheck frem som. De stole utelukkende på data fra andre rapporter.

Tenk på alle de mange ulykkene som er aldri rapportert til politiet eller forsikringsselskaper. Folk ønsker å beskytte deres forsikring priser går opp, slik at de tar vare på det uten å rapportere det. Mange ganger på bilen mange vil biler uhell skades, bare for å ha dealership får det deres verkstedet for en hastig fastsette eller retusjere, uten noensinne rapportere det til deres forsikringsselskap.

Tydeligvis Når dette skjer, ulykken aldri vises på rapporter, dermed det vil aldri vises på rapportsiden Carfax eller AutoCheck og du vil aldri vite at det skjedde. Bilen kan ha blitt bestemt perfekt, men du vil aldri vite sikkert en inspeksjon.

Så til slutt er det verdt å trekke en Carfax eller AutoCheck rapport, men pass på å ikke ta det som den absolutte sannheten. Alltid være sikker og har alle kjøretøy kontrolleres av en profesjonell mekaniker før du godkjenner kjøper, som de kan spot problemer i et kjøretøy som meg, eller du vil savne.