Biler

Ditt valg for et land monster

For de som elsker off-road racing, ville de ikke holde seg rolig når høre Nissan patrulje.

Riktignok har mesterverk av den japanske bilprodusenten Nissan historie vei tilbake til 1951. Og gjennom årene, det har allerede blitt et symbol på high-spirited racing i naturen. Faktisk, i begynnelsen, Nissan patrulje ble bygget for militær bruk. Bare med ambisjoner om å lage en holdbar overalt og Universal kjøretøy, laget japansk auto-maker land monster - Nissan patrulje, som til slutt sjokkerte verden.

Inntil nå er det seks generasjoner av denne forklaringssymbolet off-road racing. Kjent som 'Hero av alle terrenget', de siste 2015 Nissan patrulje nå har hoppet ut fra gardinen som stjerna.

Kommer med en ny front støtfanger og ny sterk og muskuløs frontgrill mønster med chrome, den nye patruljen virkelig imponere dine øyne. Dessuten, nye farger som grå Metallic og ren hvit perle og en ny Tan interiør farge oppdatere deg om utseendet på en SUV.

I tillegg velger verdens-første variabel 4 x 4 modus bryteren, som innrømmer sjåførene å bytte mellom sand, på veien og rock, er et annet høydepunkt.

Hva mer, har nyskapende hydraulisk kroppen bevegelse kontrollsystemet (HBMC) også vært ansatt i siste patrulje. Et nytt chassis og kroppen ramme, bilen har utmerket stabilitet på kupert tørre sandstranden terreng og gir en komfortabel tur i byen.

Traction kontroll systemet, som umiddelbart kan redusere gass å gjenopprette grip, sikrer sikkerheten når et forhjul passerer. Den mest praktiske enheten for off-road racing elskere kan imidlertid være den låsing bakre differensial, hvilke innrømmer sjåførene å trekke ut av mud eller løs sand enkelt distribuere dreiemoment jevnt på bakhjulene.

Og for første gang, Nissan har kjennetegnet Off-road skjermen, som gir sanntidsinformasjon om som dekk - styre vinkel, slip, trykk - og kompass, sikrer driveren er alltid kontroll over bilen.

Likevel, akkurat som noen sa, den nyeste er ikke alltid best. Hvis du er nostalgisk, kanskje passer en Nissan patrulje Y60 bare dine behov.

Komfortabel og dyktige over tøffe bakken, Y60 er utvilsomt et naturlig valg for en bruktbil elsker. Den eneste svakheten av denne fjerde generasjon av patrulje er sin lettet motor, som begrenser den total utgangseffekt. Men med turbolader installert på bilen, kan dette problemet enkelt løses. En ting må sies er at noen turboladere, som interne avfall-gate turboer, må blokkere plate for å dekke hullet.